Wilaco

Over ons

Wilaco wordt geleid door Wim Laisnez, die aan het hoofd staat van een enthousiast en gedreven team van medewerkers.

Wim studeerde Elektromechanica, maar was al veel eerder gebeten door metaalwerken. Reeds tijdens zijn middelbare schooljaren deed hij ervaring op bij verschillende bedrijven in de sector. Al snel hadden de metaalboor, draaibank en andere uitrusting geen geheimen meer voor hem en werden laswerken, draaien en frezen, verspanen, en andere technieken voor metaalbewerking een koud kunstje.

Met zijn diploma Elektromechanica op zak volgde Wim vervolgopleidingen in lastechnieken, zodat hij ook deskundig is in zowel MIG/MAG-lassen als TIG-lassen en natuurlijk elektrodelassen (MMA). Met deze opleidingen en werkervaring op zak, gecombineerd met zijn gedrevenheid, leergierigheid en contacten in de sector, richtte Wim in 2008 zijn eigen zaak op.

Wilaco nam een goede start. Opdrachten kwamen vlot binnen dankzij het perfecte werk die het bedrijf leverde bij zijn projecten. De klantentevredenheid zorgde voor mond-tot-mondreclame, nieuwe opdrachten en groeiend succes.

Vandaag is Wilaco een bloeiend bedrijf met naast zaakvoerder Wim ook meerdere opgeleide en ervaren medewerkers. De werkplaats is goed uitgerust met alle nodige metaalbewerkingsmachines voor alle courante technieken in metaalwerken.

Klanten kunnen bij Wilaco terecht voor alle maatwerk in metaalbewerking in aluminium, inox en alle staalsoorten. Bij elk project krijgen zij een persoonlijke service, correcte prijzen, professionele uitvoering en vlekkeloze afwerking.

Trappen, leuningen, garagepoorten, tuinpoorten, dakgebinten, carports, (kleine) hangarbouw, bloembakken en wanden in cortenstaal, industriƫle toepassingen als machineonderdelen en frames, herstellingen en onderhoud aan mechanische en hydraulische systemen, en meer.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x